Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ζυγος

Ζυγός με Ζυγό

Οταν Ζυγός με Ζυγό βρεθουν μαζι, σχηματιζουν ένα απο τα πιο ισορροπημένα
και ευχάριστα ζευγάρια ζωδίων. Η πολιτιστική τους ανησυχία και απολαυση
των κοινωνικών εκδηλώσεων, τους κανει πιο ευτυχεις
οταν μπορουν να τα μοιραζονται με καποιον άλλον .

Ζυγός με Ιχθύες

Όταν Ζυγός με Ιχθύες ειναι σε μια σχέση ειναι ένα φιλικό και καμμια φορά,
έντονο σε πάθος, ρομάντζο . Αυτοί οι δυο έχουν υψηλή συμβατότητα ;
η σχέση τους ειναι μια απολαυστική πλοήγηση . Ζυγός με Ιχθύες μπορουν να ξεπεράσουν τους καυγαδες ,γρηγορα και μόνιμα .

Ζυγός με Τοξότη

Η ένωση Ζυγός με Τοξότη ,μπορεί να ειναι ένας κρυφός παράδεισος και για του δυο τους .
Η ανακάλυψη νέων οριζόντων ειναι σημαντική και για τους δυο,
ενω η προσωπική εμπειρία, ειναι ανεκτίμητη.
Ο Ζυγός επηρεάζεται απο τον πλανήτη Αφροδίτη και ο Τοξότης απο τον Δια .
Ο Ζυγος ειναι ζωδιο του αερα και ο Τοξοτης της φωτιάς .

Ζυγός με Σκορπιό

Οταν Ζυγός με Σκορπιό ειναι σε μια σχεση, μπορει να ειναι πληρης και ερεθιστικη ,
τοσο για το πνευμα οσο και για τα συναισθήματα.
Ζυγός με Σκορπιό , ειναι υποδείγματα αφοσίωσης, στο ζευγαρι τους .
Ο Ζυγος επηρεαζεται απο την Αφροδιτη και ο Σκορπιός απο τον Αρη και τον Πλούτωνα.
Ο Ζυγός ειναι ενα ζωδιο του αερα και ο Σκορπιός του νερού .
Ο Ζυγος φερνει νεες ιδεες στην σχεση και ο Σκορπιος τις διατηρει .

Ζυγός με Ταύρο

Όταν Ζυγός με Ταύρο ,ειναι σε μια σχέση, ειναι σαν την ένωση δυο μερών,
απο το ίδιο κομμάτι . Ζυγός με Ταύρο , εκτιμούν τα συναισθήματα και τις απολαύσεις, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον, με πολλούς τρόπους . Ζυγός με Ταύρο , ελέγχονται απο την Αφροδίτη.

Ζυγός με Παρθένο

Ζυγός με Παρθένο επιδιώκουν την ασφάλεια στην σχέση τους και μοιράζονται την αγάπη για την ομορφιά και τον πολιτισμό . Ο Παρθενος εκτιμάει την διπλωματικότητα
και την χάρη του Ζυγού , ενω ο Ζυγός, μπορεί να βρει λύσεις, εκεί όπου κολλάει ο Παρθενος.
Ο Παρθενος ρωτάει " πως θα με βοηθήσει αυτό ,να πετύχω τους στόχους μου στην ζωή? " , ενω ο Ζυγός , απλά κοιτάει, ότι προκαλεί σκέψεις, ανεξάρτητα αν μπορεί
να αποφέρει κάποιο όφελος .

4 σχόλια:

  1. Ειμαι κοριτσι και ζωδιο ζυγος.. τα ειχα φτιαξει με παρθενο και με χωρισε για μια αλλη.. μετα εκανα το λαθος οταν μου τα ξαναζιτησε να του πω το ναι.. και με χωρισε ξανα για μια αλλη που αυτη του ειπε οχι..και να αυτο που εχω να πω εγω ολοι οι αντρες τα ιδια γουρουνια ειναι.. τελοσπαντων.. θα ήθελα να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο αυτο και οτι αλλο θα θελατε να μου πειτε για αυτη την μπλεγμενη σχεση που παει απο το κακο στο χειροτερο.. θα ηθελα συμβουλες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οποιοδήποτε ζώδιο και η επιμέρους σχέση του με το δικο σας ,σας βοηθάει απλά να βλέπετε το περίγραμμα του χαρακτηρα κάποιου και τα σημεία τριβής η σύγκλισης με τον δικο σας , όμως υπεισέρχονται τόσα πολλά περιβαλλοντικά στοιχεία, τόσο στον δικο σας χαρακτηρα οσο και σε εκείνον του φίλου σας , που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την συνεχεία στην εξέλιξη της σχέσης σας !
    Ας πούμε ότι η μη ύπαρξη ασυμβατότητας ανάμεσα στα 12 ζώδια ,αφήνει τα απαραίτητα περιθώρια βελτίωσης καταρχήν στον ίδιο μας τον εαυτό, βελτιώνοντας μέσα απο την τριβή την αυτογνωσια μας , για να μπορέσουμε στην συνέχεια να ξέρουμε ποια εμπόδια ειναι όντως ανυπέρβλητα για την προσωπικότητά μας , όπως πχ η αναγκη που διαφαίνεται στην δική σας , να έχετε απέναντί σας καποιον που να δίνει τεράστια σημασία στην σταθερή σχέση , που όμως δεν θα καταφέρετε να τον κερδίσετε ποτέ, αν τον βλέπετε με γενικεύσεις και καχυποψία σαν αυτη που ήδη γράψατε, ιδίως μαλιστα , αν εσείς η ίδια , δεν ξέρετε πως να κόψετε μια κατάσταση , αφου όπως φαίνεται , τα 2 πρώτα "μαθήματα " , δεν σας έχουν πείσει ακόμα, ότι το τέλος σε αυτη την σχέση θα το δώσει μόνο αυτός που ενοχλείται και οχι αυτός που επωφελείται απο την μπλεγμένη σχέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω.. να αναφερω και κατι αλλο .. την δευτερη φορα τον χωρισα εγω.. νευριασε... αλλα δεν με ενοιαζει. Την ιδια μερα μου ειπε ενας φιλος του που ειναι και δικος μου οτι δεν ειναι σωστο να χωριζουνε οι γυναικες τους αντρες .. ειναι λιγο κουφο ή μου φενεται..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα στερεοτυπα ειναι σχεδον παντα η μοναδικη αιτια που 2 ανθρωποι , ενω εχουν ξεπερασει τα αισθητικα κριτηρια και μπαινουν σε μια ερωτικη σχεση , συγκρουονται και χανουν συχνα τον αυτοελεγχο τους , μετανιωνοντας αργοτερα κυριως απο τον φοβο μιας νεα αρχης !
    Το γαψατε πιο πανω
    "ολοι οι ανδρες ιδιοι ειναι "
    αρα γιατι να ρισκαρω μια νεα αρχη ?
    αυτο ειναι μια γενικευση που εχει μετατραπει σε κοινωνικο στερεοτυπο απο την αναγκη να διατηρηθει ο κοινωνικος ιστος της οικογενειας ! Γιαυτο ο φιλος σας ειπε οτι οι γυναικες συνηθως καθονται ....Γιατι στην βαση του , το στερεοτυπο προστατευει την οικογενεια .
    Η μανα χωρις πατερα για το παιδι της , ανεβαινει ταυτοχρονα 2 Γολγοθαδες !
    Το ζητημα λοιπον ειναι οτι σημερα με τσα σαιτ για αυτογνωσια και αναζητηση γνωριμιων , το στερεοτυπο χανει την αξια του στην πραξη!
    Βρειτε αυτον που θα σας εχθει με το παιδι η τα παιδια σας και τοτε μονο καντε το οριστικο βημα της αλλαγης στην ζωη σας , αφου προηγουμενως εχετε ξεκαθαρισει τα παντα στο μυαλο σας καλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή