Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Υδροχοος




Υδροχοος με Υδροχόο

Όταν δυο Υδροχόοι συναντιούνται σε μια σχέση συναθροίζουν τον Ανθρωπισμό τους .
Ο Υδροχοος ελέγχεται απο τους πλανήτες Κρόνο και Ουρανό .Ο Ουρανός ελέγχει δραστικά τις νέες η ριζικές αντιλήψεις .Πάντα καταλήγοντας με τις προφητικές τους ενοράσεις ,
οι Υδροχόοι διανοούμενοι μπορούν να ειναι τόσο εξτρεμιστές και εκκεντρικοί που ειναι γνωστοί σαν οι Αϊνστάιν του Ζωδιακού κύκλου.

Υδροχοος /Κριός

Όταν Κριοί και Υδροχόοι βρισκονται στην ίδια σχέση, ο συνδυασμός της διορατικότητας του Υδροχόου και της ενεργητικότητας του Κριού , γεννά ένα πολύ δημιουργικό ζευγαρι.
Οι Κριοί καθοδηγούνται απο τον Αρη και οι Υδροχόοι απο τον Κρόνο και τον Ουρανό.
Αυτοί οι 3 πλανήτες κανουν ένα κύκλο που ειναι ενδεικτικός της σχέσης Κριού /Υδροχόου
και την ικανότητα να ειναι μαζί, για να φτιάξουν νέες καταστάσεις .
Ο Ουρανός ειναι ο πλανήτης της νέας ιδέας και της δημιουργικότητας ;
απο αυτόν τον πλανήτη παιρνει ο Υδροχοος την διορατικότητά του . Μετά ο Κριός ,βάζει αυτές τις ιδέες σε πράξη και οδηγεί την δράση.Τελικά ο Κρόνος, κρατά την διαδικασία, να στοχευει την αλληλοσυμπλήρωση , ακολουθώντας μετά τον Ουρανό, την έμπνευση που ειναι αποκαλυπτική και η ενέργεια του Κριοί , κινείται σε νεα πράγματα . Οι Κριοί ειναι ζώδια της φωτιάς και οι Υδροχόοι του αέρα .Ο αέρας, δίνει ενέργεια στην φωτιά και την διατηρεί.
Όταν δουλεύουν μαζί σαν ομάδα , δεν υπαρχουν όρια στις πιθανότητες !

Υδροχοος /Καρκινος

Όταν ο καρκίνος και ο Υδροχοος συνυπάρχουν σε μια σχέση, μπορεί να να ειναι η περίπτωση μιας έλξης αντίθετων.Ο Καρκίνος εχει συναισθηματική προσέγγιση στην ζωή. Ο Υδροχοος εχει μια παράδοξη , πρωτόγνωρη προσέγγιση στα πάντα . Ενώ ο καρκίνος, μπορεί να κάθεται κλεισμένος στο καβούκι του , ο υδροχοος μπορεί να δέχεται φίλους και γνωστούς, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον.
Ο καρκίνος ειναι ελεγχόμενος απο την Σελήνη και ο υδροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό. Η σελήνη ειναι η γυναικεία ενέργεια που ακτινοβολείται στην γη και ο Κρόνος ο ψυχρός συλλέκτης ανδρικής ενέργειας . Ο Ουρανός ειναι για όλα τα παράξενα πράγματα
και τους νεωτερισμούς . Η σελήνη ειναι συναισθηματική; ασχολείται με την ανάπτυξη και την οικειοποίηση και τα δυο των οποίων ειναι απαραίτητα για τον καρκίνο.Ο Κρόνος ειναι για την σκληρή εργασία και την πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων, ενω ο Ουρανός συμβολίζει την προοδευτική σκέψη .
.Ο Καρκίνος ρωτάει "πως σου φαίνεται αυτό?" ενω ο Υδροχοος απλά συγκεντρώνεται στα ενδιαφέροντά του και ρωτάει "τι άλλα?.

Αιγόκερος και Υδροχοος


Όταν Αιγόκερος και Υδροχοος βρισκονται μαζί , ειναι η ένωση δυο ανθρώπων που προσφερουν το καλύτερο ο ένας στον άλλον.Ο Αιγόκερως εχει μια επιφυλακτική , ευαίσθητη προσέγγιση στην ζωή . Ο Υδροχοος εχει μια ακαθόριστη, οραματική προσέγγιση σχεδόν στα πάντα ! Οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι ελέγχονται απο τον Κρόνο και ο Υδροχοος και απο τον Ουρανό Ο Κρόνος ειναι μια ψυχρή , παραδοσιακή ενέργεια . Αυτός ο πλανήτης ειναι πολύ σημαντικός για την κατεύθυνση των στόχων και αφιερωμένος στην προοδευτική σκέψη .
Ο Αιγόκερος και ο Υδροχοος , συνδυάζουν τις επιρροές τους στην ανάδειξη της επαναστατικότητας του Αιγόκερου,η το κοινωνικό στάτους τους .Ο Ουρανός επιδρά σε όλως διαφορετικά και ασυνήθη πράγματα .Ο Αιγόκερος θα δείξει στον Υδροχόο ότι η ζωή βασίζεται στην οργάνωση, στην λογική και στην άνεση .
Καυγάδες μπορούν να προκύψουν λόγω της πεισματικής συμπεριφοράς και των δυο τους . Πάντως , αν καταλάβουν ότι δουλεύοντας μαζί ειναι πιο εύκολο να υλοποιήσουν τους στόχους τους όλα θα πάνε καλά .

Υδροχοος/Δίδυμοι


Όταν ένας Δίδυμος και ένας Υδροχοος γίνονται ζευγαρι , μπορούν να έχουν μια σπουδαία πνευματική σύνδεση.Ο Υδροχοος εχει ένα ενορατικό πνεύμα που έλκεται απο τον Δίδυμο,
ο οποίος πάντα εκτιμά ένα καλό πλάνο η μια ενδιαφέρουσα ιδέα και μαζί οι σύντροφοι, απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους .Καυγάδες θα μπορούσαν να υπαρχουν , αν ο Υδροχοος αμύνεται στην προσπάθεια του Δίδυμου να επιβληθεί , η αν ο Δίδυμος αισθάνεται ότι ο Υδροχοος ,ειναι πολύ πεισματάρης .
Ο Υδροχοος ελέγχεται απο τον Κρόνο και τον Ουρανό, ενω ο Δίδυμος απο τον Ερμή .
Αυτοί οι πλανήτες, συμβολίζουν την επικοινωνία και την ενόραση και συγκεκριμένα ο Υδροχοος , εχει την ικανότητα της συγκέντρωσης στο πλάνο με το οποίο ασχολείται .
Είναι και τα δυο ζώδια του αέρα .Αυτή η διπλή ιδιότητα, τροφοδοτεί διανοητικά το ζευγαρι και τους κρατά ενωμένους .

Υδροχοος/Λέων

Όταν Λέων και Υδροχοος βρισκονται μαζί σε μια σχέση,
η ενόραση του Υδροχόου και η δημιουργικότητα του Λέοντα, κανουν
τον κόσμο να τους προσέξει .
Ο Λέων επηρεάζεται απο τον ήλιο και ο Υδροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό . Αυτά τα τρια ουράνια σώματα σχηματίζουν
ένα είδος κύκλου που ειναι χαρακτηριστικός για τον δεσμό Λέοντα/Υδροχόου και την δυνατότητα να γίνουν ένα, δημιουργώντας νέες καταστάσεις .
Ο Ουρανός, ειναι ο πλανήτης των νέων ιδεών και της δημιουργικότητας ;
απο αυτόν τον πλανήτη αντλεί την ενόραση του ο Υδροχοος . Μετά, ο ήλιος δίνει ζωή και ταυτότητα, στις ιδέες τους. Τελικά, ο Κρόνος τηρεί τη διαδικασία στην πορεία της προς την τελειοποίηση , ακολουθώντας μετά απο τον Ουρανό , που εξάντλησε την ενόραση τους και τον ήλιο, που έστειλε την ενέργειά του, για νεα πράγματα . Ο Λέοντας ειναι σύμβολο της φωτιάς και ο Υδροχοος του αέρα . Ο αέρας φυσά και κρατεί ζωντανή την φωτιά ;
Μαζί απαρτίζουν ένα κύκλο ανάπτυξης και ενδυνάμωσης
και για τους δυο τους .

Υδροχοος/Ζυγός

Όταν βρεθούν μαζί ο Ζυγός και ο Υδροχοος,η ένωσή τους ενισχύει την δύναμη και την συνείδηση και των δυο συντροφων.
Αυτή η σχέση ειναι ελεύθερη και στατική. Ο Υδροχοος και ο Ζυγός, μοιράζονται την αγάπη για την τέχνη και την άρνηση στους περιορισμούς, στην ζωή τους . Ο Υδροχοος ειναι πιο πρακτικός μαθητής, ενω ο Ζυγός, αντλεί ικανοποίηση απο ένα καλό βιβλίο .
Ο Ζυγός διακατέχεται απο την επιρροή του πλανήτη Αφροδίτη και ο Υδροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό .
Αυτοί οι πλανήτες αντιπροσωπεύουν την ευχαρίστηση και την ενόραση και στην συγκεκριμένη περίπτωση του Υδροχόου, την ικανότητα της απώθησης
του αντιπάλου Γιαυτό η σχέση αυτών των δυο, δουλεύει καλά σαν ομάδα --
έχουν ικανότητες να πετυχαινουν στόχους, με διαφορετικούς τρόπους .
Και τα δυο ζώδια ειναι σύμβολα του αέρα .

Υδροχοος/Ιχθύες

Όταν Υδροχοος και Ιχθύες βρισκονται μαζί στην ίδια σχέση
ειναι η περίπτωση της αλληλοκατανόησης και της δημιουργίας .
Αυτοί οι σύντροφοι ειναι ιδεαλιστές και ατομιστές ταυτόχρονα . Τα Ψάρια "κολυμπούν", μέσα στο ονειρικό περιβάλλον τους , ενω οι Υδροχόοι οραματίζονται συνεχώς, νέες εφευρέσεις και καινοτομίες . Οι Υδροχόοι καθοδηγούνται απο τους πλανήτες, Κρόνο και Ουρανό , ενω τα Ψάρια, απο τον Δια και τον Ποσειδώνα . Ο Ουρανός επικεντρώνεται στις συμβολικές ιδέες και τις καινοτόμες πρακτικές .
Ο Κρόνος δίνει στην σχέση την ώθηση για δράση πάνω σε αυτές τις ιδέες και την ικανότητα διοργάνωσης των λεπτομερειών που θα τις υλοποιήσουν .
Ο Δίας επηρεαζει την φιλοσοφία , την διδασκαλία και την κατανόηση
και ο Ποσειδώνας την πνευματικότητα ,γιαυτό τα Ψάρια αρέσκονται στην πλήρη κατανόηση, των νέων και συναρπαστικών πραγμάτων.

Υδροχόοι/Τοξότες

Όταν αυτά τα δυο ζώδια βρεθούν μαζί, ο συνδυασμός της ενόρασης του Υδροχόου και των γνώσεων του Τοξότη , τείνουν να γίνουν ένα πολύ εφευρετικό ντουέτο, ένα πρωτοποριακό ζευγαρι .Το ζευγαρι αποφεύγει τις αντιθέσεις και ακόμα και στον ανταγωνισμό τους, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ποτέ βαρετοί !
Οι Τοξότες επηρεάζονται απο τον πλανήτη Δια
και οι Υδροχόοι , απο τον Κρόνο και τον Ουρανό .Αυτοί οι τρεις πλανήτες σχηματίζουν ένα κύκλο, που ειναι ενδεικτικός της σχέσης του Τοξότη/Υδροχόου και της ικανότητάς τους να βρεθούν μαζί ,δημιουργώντας νέες καταστάσεις .
Ο Ουρανός ειναι ο πλανήτης των νέων ιδεών και της δημιουργικότητας ;
Είναι απο αυτόν τον πλανήτη, η επιρροή του Υδροχόου για σπουδαία ενόραση.
Στην συνεχεία ο Δίας παρεμβαλεται επηρεάζοντας την υψηλή μάθηση ,την προέκταση
και την αφθονία Τελικά ο Κρόνος κρατάει την διαδικασία, στην φάση της ολοκλήρωσης
του στόχου ,ακολουθώντας μετά τον Ουρανό
που δημιούργησε την αρχική αναγκη και τον Δια που εμφύσησε την ενέργεια για κίνηση,
στα νεα πράγματα . Ο Τοξότης ειναι ζώδιο της φωτιάς ,
ενω ο Υδροχοος του αέρα .

Υδροχοος/Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός συναντιέται με ένα Υδροχόο σε μια σχέση, αναμιγνύονται διαφορετικές ανάγκες και φιλοσοφίες.Ο Σκορπιός εχει μια συναισθηματική ένταση με την οποία αντιμετωπίζει την ζωή . Ο Υδροχοος εχει μια ασυνήθιστη ιδεαλιστική άποψη του κόσμου. Όταν ο Σκορπιός μπορεί να ειναι πολύ εσωστρεφής και προτιμά να ειναι μονος του με τον σύντροφό του,
ο Υδροχοος απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο με φίλους.Ο Σκορπιός επηρεάζεται
απο τον πλανήτη Αρη και Πλούτωνα ενω ο Υδροχοος απο τον Κρόνο
και τον Ουρανό .Ο Αρης φέρνει ένα ριζικό ,επιθετικό και θαρραλέο , αρρενωπό προφιλ ενέργειας, ενω ο Πλούτωνας φωτίζει αυτές τις ιδιότητες και προσθέτει αναγέννηση
και ανακύκλωση . Ο Κρόνος προσφέρει μια ψυχρή ενέργεια και ο Ουρανός , σπρώχνει τα πάντα, στην διαφορετικότητα και την καινοτομία .
Ο Σκορπιός ειναι ζώδιο του νερού και ο Υδροχόος του αέρα. Ο Υδροχοος κινείται μέσα στην ζωή, με πλήρη διάθεση για ανακαλύψεις, ενω ο Σκορπιός ειναι πιο αναλυτικός . Ο Σκορπιός ψάχνει για τα αίτια και ο Υδροχοος για τα ερεθίσματα . Και οι δυο σύντροφοι έχουν αναγκη να μάθουν ότι ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο, διαφερει .

Υδροχοος /Ταύρος

Όταν Υδροχοος και Ταύρος, βρεθούν
στην ίδια σχέση, μπορούν να κινήσουν βουνά ;αν τα βρουν,
στο πως θα συνδυάσουν τις προσπάθειες τους. Ο Ταύρος ειναι πρακτικός, προσγειωμένος στην άποψη του για την ζωή ,ειναι σχεδόν το αντίθετο
απο τον Υδροχόο , που ειναι ανατρεπτικός, απόκοσμος, έτοιμος να πλησιάσει νοητικά ,σχεδόν τα πάντα !
Ο Ταύρος επηρεάζεται απο τον πλανήτη Αφροδίτη και ο Υδροχοος,
απο τον Κρονο και τον Ουρανό. Η Αφροδίτη ειναι ζεστή, γυναίκεια ενέργεια
και ο Κρόνος ,ψυχρός, ανδρική ενέργεια .Ο Ουρανός ειναι η πηγή της παραξενιάς και της καινοτομίας . Η Αφροδίτη σκοπεύει στην ομορφιά
, τον ρομαντισμό και την αισθησιακή ηδονή , όλα όσα διαθέτει και απολαμβάνει ο Ταύρος.

Υδροχοος /Παρθένος

Όταν ο Παρθένος έρχεται σε επαφή με τον Υδροχόο, η σχέση μοιάζει με την περίπτωση των ακραίων συμπεριφορών, όπου το καλύτερο
η το χειρότερο ειναι εξ'ισου πιθανό . Ο Παρθένος εχει ένα στυγνό, επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ζωης. Ο Υδροχοος απο την άλλη , αρνείται κάθε λογική η επιστημονική εξήγηση. Το ζευγαρι μπορεί να παρουσιάζει διαφωνίες στον τρόπο της σκέψης ; συγκλίνουν , οσο μαθαίνουν ο ένας το άλλον . Ο Παρθένος επηρεάζεται απο τον Ερμή
και ο Υροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό.Ερμής και Ουρανός, καθορίζουν τις ανδρόγυνες ενέργειες, ενω ο Κρόνος ειναι ψυχρός ,παραδοσιακής ενέργειας . , Ο Ουρανός επηρεάζει τα πάντα, όσον αφορά την έμπνευση και την καινοτομία Ο Ερμής ειναι επικοινωνιακός και στοχευει στην οργανωτικοτητα
και την αποδοτικότητα , που ειναι απαραίτητα για τον Παρθένο .
Ο Παρθένος ειναι μεταβλητό ζώδιο ,
ενω ο Υδροχοος σταθερό.Ο Υδροχοος μπορεί να ειναι παράλογος , επίμονος
και άκαμπτος .Και οι δυο τους τείνουν να επιβάλουν την άποψή τους πιεστικά όταν δουλεύουν μαζί τους στόχους τους .

Κριος



Κριός/Κριός

Όταν δυο Κριάρια βρισκονται μαζί ,ειναι μια πολύ δυναμική σχέση .
Μια σχέση ανάμεσα σε Κριούς, ειναι σαν να ψάχνεις μέσα απο τον καθρεφτη ,
το είδωλο σου . Οι Κριοι επηρεζονται απο τον πανητη Αρη.
Όταν δυο άνθρωποι με την ενέργεια του Αρη κανουν σχέση είναι σαν δυο στρατιώτες,
που συναντιόνται στο πεδίο της μάχης:
μπορούν είτε να παλέψουν μαζί, είτε ο ένας, εναντίον του άλλου .
Ο Κριός ειναι ζώδιο της φωτιάς . Οι Κριοί ειναι μεταβατικό ζώδιο .

Κριός/Καρκίνος

Όταν Κριός και Καρκίνος βρεθούν στην ίδια σχέση , ειναι η περίπτωση της έλξης των αντίθετων . Οι Κριοί επηρεάζονται απο τον πλανήτη Αρη , ενω οι Καρκίνοι, απο την Σελήνη . Ο Κριός ειναι ζώδιο της φωτιάς, ενω ο Καρκίνος του νερού . Ο Καρκίνος μπορεί να βοηθήσει τον Κριο να ηρεμήσει και να μάθει να ειναι απαλός, ενω ο Κριός μπορεί να διδάξει στον Καρκίνο πως να βγει απο το καβούκι του .

Κριός/Αιγόκερος

Όταν Κριός και Αιγόκερος βρεθούν την ίδια σχέση, πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να εξασφαλίσουν ότι οι δυνάμεις τους στρέφονται γύρω απο τους ίδιους στόχους. Είναι οι "λαγοί και οι χελώνες" των ζωδίων ;συνδέονται περίπλοκα, αλλά δεν το συνειδητοποιούν πάντα . Οι Κριοί ελέγχονται απο τον πλανήτη Αρη ενω οι Αιγόκεροι απο τον Κρόνο.
Ο Αιγόκερος πρέπει να ειναι προσεκτικός να μην βλάψει το πνεύμα του Κριού και ο Κριός , πρέπει να μην δουλεύει με αντίθετη φορά, απο αυτή του Αιγόκερου .
Οι Κριοί ειναι ζώδια της φωτιάς , ενω οι Αιγόκεροι της γης. Οι Κριοί ειναι δυναμικοί ,
ενω οι Αιγόκεροι ειναι πιο πρακτικοί . Ο Αιγόκερος αναρωτιέται " τι καλό θα μου προσφέρει αυτό, ενω επεξεργάζομαι το σχέδιό μου στην ζωή ?",ενω ο Κριός ,απλά κοιτάει τι επιθυμεί στην στιγμή και πάει ευθεία μπροστά, διεκδικώντας το ,
χωρίς να εχει βάλει σχέδιο στο μυαλό του.

Κριός και Δίδυμοι

Όταν Κριός και Δίδυμοι βρεθούν μαζί , η σχέση ειναι ισχυρή τόσο σε φυσικό ,
οσο και σε πνευματικό επίπεδο. Οι Κριοί επηρεάζονται απο τον πλανήτη Αρη ,
ενω οι Δίδυμοι απο τον πλανήτη Ερμή .
Τα δυο ζώδια χρειάζεται να μάθουν να προσέχουν τα λόγια τους και να αποφεύγουν
τα επιχειρήματα που έχουν προσωπική κατεύθυνση.
Οι Κριοί ειναι ζώδιο της φωτιάς και οι Δίδυμοι του αέρα .Φωτιά και αέρας συνδυάζονται για να παραμεινει αναμμένη η φωτιά . Όταν δουλεύουν μαζί σαν ομάδα, τίποτα δεν ειναι απίθανο !

Κριός και Λέων

Όταν Κριός και Λέων βρεθούν στην ίδια σχέση , σπινθήρες πετάγονται απο παντού !
Οι Κριοι επηρεάζονται απο τον πλανήτη Αρη και ο Λέων απο τον Ήλιο .
Στην σχεση υπάρχει πάντα ο ανταγωνισμός και το ερώτημα της ηγεσίας . Έχουν ανεξάντλητη ενέργεια, έτσι ειναι σπάνιο για τον οποιονδήποτε να κάνει πίσω, ενω δέχεται την επίθεση του άλλου . Παρότι διαφωνούν συχνά , οι διαφορές γνώμης τους δεν διαρκούν πολύ -- Οι Κριοί ειναι πολυάσχολοι ,περνώντας σε αλλο θέμα, γα να κρατήσουν απωθημένα . Ο Λέων εχει αναγκη να θυμάται, πως δεν πρέπει να ειναι πολύ θυμωμένοι με τον Κριο σύντροφό τους ,αν δεν τους δείχνει τον απαραιτητο σεβασμό .

Κριός και Ζυγός

Όταν Κριός και Ζυγός ειναι σε μια σχέση μαζί, η έλξη αντίθετων του ζωδιακού κύκλου ειναι ενεργοποιημένη . Η αντίθεση Κριού και Ζυγού μπορει να οριστει σαν
" ο αντίθετος εαυτός μου" , αλλα οι διαφορες τους πανε πιο μακρυα.
Οι Κριοι επηρεαζονται απο τον πλανητη Αρη , ενω οι Ζυγοί απο την Αφροδίτη .

Κριός και Ψάρια

Όταν Κριός και Ψάρια βρεθούν στην ίδια σχέση, συνηθως ειναι ωφέλιμη αμοιβαία.
Οι Κριοί επηρεάζονται απο τον πλανήτη Αρη , ενω τα Ψαρια , απο τον πλανήτη Δια .
Οι Κριοί μπορούν να βοηθήσουν τα Ψάρια, να υλοποιήσουν τα οράματά τους .
Οι Κριοί ειναι ζώδιο της φωτιάς, ενω τα Ψάρια του νερού.
Τα Ψάρια μπορούν να βοηθήσουν τους Κριούς , να ηρεμήσουν λίγο
και να μάθουν να ειναι πιο παθητικοί στις προσεγγίσεις τους ,ενω οι Κριοί , μαθαίνουν στα Ψάρια να βγαίνουν απο την γυάλα τους και να παιρνουν ρίσκα, που θα οδηγήσουν στην επιδοκιμασία τους .

Κριός και Τοξότης

Όταν Κριός και Τοξότης βρισκονται σε μια σχέση , ειναι συχνά μια σχέση, φτιαγμένη για τον παράδεισο ! Οι Κριοί ειναι πάντα βιαστικοί και οι Τοξότες, τείνουν να βλέπουν τα πάντα, εκτός απο τα προφανή .
Κριός και Τοξότης κανουν πολύ καλούς φίλους οσο και εραστές .

Κριός και Σκορπιός

Όταν Κριός και Σκορπιός βρεθούν μαζί σε μια σχέση, μπορεί να ειναι μια απο τις περιπτώσεις που οι δυο τους θα αναρωτιούνται πως μπορούσαν να ζήσουν μεχρι τότε χώρια .
Κριός και Σκορπιός επηρεάζονται και οι δυο απο τον πλανήτη Αρη ενω ο Σκορπιός και απο τον Πλούτωνα . Οι Κριοί ειναι ζώδια της φωτιάς ,ενω οι Σκορπιοί του νερού.

Κριός και Ταύρος

Όταν Κριός και Ταύρος ειναι σε μια σχέση, το ζευγαρι διέπεται απο αγάπη,
που φέρνει ο Ταύρος και πάθος που φέρνει ο Κριός . Οι Κριοί πρέπει να εξασφαλίσουν
τους Ταυρους, ότι τους αγαπούν και ότι ειναι σημαντικοί γιαυτους .

Κριός και Παρθένος

Όταν Κριός και Παρθένος ειναι στην ίδια σχέση ,μπορεί καταρχήν να σκεφτούν
ότι δεν έχουν τίποτα το κοινό και τίποτα για να μάθουν ο ένας απο τον άλλον.
Οι Κριοί ίσως νοιώθουν τους Παρθένους σαν επικριτικούς, αλλά θα τους μάθουν να παιρνουν τα πράγματα πιο ελαφριά. Οι Παρθένοι ίσως κατηγορήσουν τους Κριούς σαν αρρωστημένα αγενείς και παρορμητικούς ,αλλά μπορουν να τους διδάξουν να ειναι ευγενικοί και να εκτιμούν την σκληρή εργασία .

Διδυμοι


Δίδυμοι με Λέοντα

Όταν Δίδυμοι με Λέοντα βρεθούν στην ίδια σχέση , το πεδίο δράσης ειναι γεμάτο παιχνίδι και διανόηση . Υπάρχει πολύ κινητικότητα και αισιοδοξία σε αυτή την σχέση .
Κανένα ζώδιο δεν υπακούει στο αλλο ! Ο Λέων επηρεάζεται απο τον ήλιο και οι Δίδυμοι
απο τον Ερμή . Ο Λέων ειναι ζώδιο της φωτιάς και οι Δίδυμοι του αέρα .
Ο Λέων ειναι σταθερό ζώδιο, ενω οι Δίδυμοι μεταβλητό .

Δίδυμοι με Ζυγό

Oταν Δίδυμοι με Ζυγό ειναι σε μια σχέση, χαρακτηρίζεται απο αμέριμνη και συνεργατική δύναμη Δίδυμοι με Ζυγό ειναι ίσοι διανοητικά . Οι Δίδυμοι ειναι πιο καλοι στο να δουλευουν απο το παρασκηνιο παρά να λάμπουν στα φώτα . Ο Ζυγός θέλει διανοητική ελευθερία
και μπορεί να δει όλες τις πλευρές σε μια άποψη , διαπιστωντας την λογική των Δίδυμων , για την λήψη κάποιων αποφάσεων .Ο Ζυγος επηρεαζεται απο την Αφροδιτη και οι Δίδυμοι απο τον Ερμή .

Δίδυμοι με Ιχθύες

Όταν Δίδυμοι με Ιχθύες ειναι σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξει παθος,
μια που και τα δυο ειναι διπλά ζώδια . Δίδυμοι με Ιχθύες κανουν καλούς φίλους και εραστές . Οι Διδυμοι επηρεαζονται απο τον Ερμη και τα Ψάρια απο τον Δια και τον Ποσειδώνα .

Δίδυμοι με Σκορπιό

Οταν Διδυμοι με Σκορπιο συνυπαρχουν σε μια σχεση , μαθαίνουν να δοξάζουν
τις διαφορές τους και να τις συνδυάζουν για να κανουν μια αχτύπητη ομάδα .
Ο Σκορπιός εχει την τάση να ειναι πιο υπομονετικός,
αλλά ειναι πιο καταπιεστικος απο τους Δίδυμους .
Οι Διδυμοι επηρεαζονται απο τον Ερμη , ενω οι Σκορπιοί, απο τον Αρη και τον Πλούτωνα .


Δίδυμοι με Ταύρο

Όταν Δίδυμοι με Ταύρο ειναι σε μια σχέση , χρειάζονται χρόνο για να μάθουν την δυναμική προοπτική της σχέσης τους με τον σύντροφό τους . Έχουν πολλά να μοιράσουν!
Οι Δίδυμοι μπορουν να βοηθήσουν τον Ταύρο, να βάλει χιούμορ και ποικιλία
στην ζωή του , φέρνοντας νέες συγκινήσεις στην ζωή και των δυο τους .

Δίδυμοι με Παρθένο

Όταν Δίδυμοι με Παρθένο ειναι σε μια σχέση , έχουν αναγκη χρόνο για να μάθει
ο ένας τον άλλον για θέματα σχετικά με τον έρωτα και την ζωή .
Δίδυμοι με Παρθένο έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στην ζωή ;
Ο Παρθενος ειναι πιο τακτικος και πρακτικος , ενω οι Δίδυμοι διανοητές .

Καρκινος


Καρκίνος με Καρκίνο

Όταν βρεθούν Καρκίνος με Καρκίνο σε μια σχέση , θα επικρατήσουν τα συναισθήματα αγάπης και προσήλωσης στην οικογένεια . Να φοβάστε την λεπτή τέχνη, των Καρκίνων,
για συναισθηματική εκμεταλευση .Ο Καρκίνος επηρεάζεται απο την Σελήνη
και ειναι απο τα πιο ευαίσθητα σε διάθεση, ζώδια , ανάλογα με τον κύκλο της Σελήνης .
Ο Καρκίνος ειναι ζώδιο του νερού . Αυτή η τάση ενδοβολης ,κάνει συχνά τον Καρκίνο δύσκολο σύντροφο, αλλά δυο καβούρια μαζί, θα πρέπει να μπορουν να αναγνωρίζουν τις ανάγκες τους για ατομικό χώρο και να σέβονται στιγμιαίες αποχές, συναισθηματικά .

Καρκίνος με Αιγόκερο

Όταν, Καρκίνος με Αιγόκερο, βρεθούν στην ιδια σχέση, η ένταση και η ισχυρογνωμοσύνη κυριαρχεί . Ο Αιγόκερος ειναι λογικός και προσγειωμένος ; ο Καρκίνος,φέρνει μια συναισθηματική φόρτιση στην σχέση .Ο Καρκίνος μπορεί να βοηθήσει τον Αιγόκερο να ηρεμήσει λίγο και να απολαύσει την ανταμοιβή της δουλειάς τους . Ο Αιγόκερος θα βοηθήσει τον Καρκίνο να πετύχει στόχους και να κρατήσει ένα έλεγχο στις τάσεις του Καρκίνου , διαφωτίζοντας τον για τα σημαντικότερα ζητήματα του έξω κόσμου .
Η επιθυμία τους να ειναι σταθεροί οικονομικά καθώς και η αγάπη τους για την φινέτσα ,
τους βάζει σε δρόμο για σκληρή δουλειά για να μπορέσουν να τα αποκτήσουν.

Καρκίνος με Δίδυμο

Όταν Καρκίνος με Δίδυμο ειναι στην ίδια σχέση, μπορει να ειναι μια αξιοπερίεργη σχέση . Οι Δίδυμοι μπορουν να έρθουν στην σχέση με τον Καρκίνο με μια γουστόζικη φινέτσα και άνεση , προκαλώντας το επιφυλακτικό καβούρι, να βγει απο το κέλυφος ,γρηγορότερα απο ότι κάνει συνηθως . Οι Δίδυμοι επηρεάζονται απο τον πλανήτη Ερμή , ενω οι Καρκίνοι
απο την Σελήνη. Ο Δίδυμος ειναι ζώδιο του αέρα , ενω ο Καρκίνος του νερού .
Στην επιφάνεια, Ο Δίδυμος ειναι ηγέτης , γιατί κοιτάζει γενναία κάθε πρόκληση ,
αλλα ο Καρκινος θα ειναι παράπλευρα ηγέτης, μέσω του συναισθήματος
και της ικανότητας να ζυγίζει τις καταστάσεις .

Καρκίνος με Λέοντα

Όταν Καρκίνος με Λέοντα ειναι στην ίδια σχέση , μπορουν εύκολα να αναγνωρίσουν βασικές συναισθηματικές ανάγκες ο ένας στον άλλον .Προτιμούν και οι δυο την άνεση
και την ασφάλεια, συχνά κανουν πράγματα σε μεγάλη κλίμακα .
Ο Καρκίνος επηρεάζεται απο την σελήνη , ενω Λέων απο τον ήλιο.
Ο ηλιος αντιπροσωπευει την ζωη και το φεγγάρι την καλλιέργεια .

Καρκίνος με Ζυγό

Όταν Καρκίνος με Ζυγό ειναι στην ίδια σχέση, ο κάθε ένας φέρνει,
ότι λείπει απο τον άλλον . Η σχέση μπορεί να ξεκινήσει αργά και σε πρωτο χρόνο ,
το ζευγαρι μπορεί να δείχνει να μην εχει κοινά σημεία,
αλλά οσο πιο πολύ μάθουν ο ένας τον άλλον , τόσο πιο καλά θα αναγνωρίσουν
και θα εκτιμήσουν με σεβασμό τις ικανότητες του συντρόφου τους .
Ο Ζυγός ειδικά, ψάχνει ισορροπία και οι δυο τους την ανάπτυξη των προσωπικοτητων τους και την επιθυμία για αρμονία . Μαζί μπορουν να φέρουν ζεστασιά και σταθερότητα σε άλλα ζευγάρια ,αντίθετα με άλλα ζώδια . Ο Καρκίνος ειναι ζώδιο του νερού , ενω ο Ζυγός του αέρα . Ο Καρκίνος με τον Ζυγό ειναι και τα δυο κυρια ζώδια .

Καρκίνος με Ιχθύες

Όταν Καρκίνος με Ιχθύες ειναι σε μια σχέση, συνηθως ειναι μια θετική συνάντηση πνευμάτων . Ο Καρκίνος παιρνει πρωτοβουλιες και τα Ψάρια ενεργοποιούνται εύκολα, απο τις ιδέες του Καρκίνου . Ο Καρκίνος επηρεάζεται απο την σελήνη και τα Ψάρια απο τον Δια και τον Ποσειδώνα . Η φύση αυτών των πλανητικών συνδυασμών, αποδίδει την ουτοπική σχέση ,που "κολυμπάει " στην συναισθηματική πλοκή και στην πραγματική αστρική επιρροή . Ο Καρκινος μπορει να βοηθησει τα Ψάρια να σταθεροποιηθούν στην εφήμερη φύση τους
και τα Ψάρια μπορουν να αισθανθούν ότι ο Καρκίνος, ειναι εγωκεντρικός και αρνητικός .
Θα ειναι εύκολο γιαυτους να συμβιβαστούν . Ο Καρκίνος ειναι ένα κύριο ζώδιο , ενω τα Ψάρια μεταβλητό.

Καρκίνος με Τοξότη

Όταν Καρκίνος με Τοξότη ειναι στην ίδια σχέση , έχουν και οι δυο αναγκη να δώσουν χρόνο, πριν την δουν να ωριμάζει . Όσο περνάει ο καιρός , θα βρίσκουν κοινά σημεία και στόχους .
Ο Καρκίνος επηρεάζεται απο την Σελήνη , ενω ο Τοξοτης απο τον Δια .
Ο Καρκίνος ειναι ζώδιο του νερού, ενω ο Τοξότης της φωτιάς .
Ο Καρκίνος ειναι κύριο ζώδιο ,ενω ο Τοξότης, μεταβατικό .

Καρκίνος με Ταύρο

Όταν Καρκίνος με Ταύρο βρεθούν σε μια σχέση, έχουν γενικά καλή επικοινωνία .
Η μόνη τους ανησυχία, προκύπτει όταν ο Ταύρος ανθίσταται στην επιρροή του Καρκίνου
και θέλει να κάνει τα πράγματα όπως βολεύουν τον ίδιο. Ο Ταυρος επηρεάζεται
απο την Αφροδίτη και ο Καρκίνος απο την Σελήνη. Ο Ταυρος ειναι ζώδιο της Γης
ενω ο Καρκινος του νερού.

Καρκίνος με Παρθένο

Ειναι αμοιβαίως σοβαροί και αφοσιωμένοι, ενω έχουν ισχυρό αίσθημα της σημασίας του σκοπού τους . Θαυμάζουν ο ένας τον άλλον : Ο Παρθένος σέβεται τον Καρκίνο, γιατί εχει μια αθόρυβη δύναμη και αποφασιστικότητα , ενω ο Καρκίνος σέβεται τον Παρθένο , γιατί προσαρμόζεται σε μια δεδομένη κατάσταση . Ο Καρκινος επηρεάζεται απο την Σελήνη,
ενω ο Παρθένος απο τον Ερμή . Ο Καρκινος ειναι ζώδιο του νερού και ο Παρθένος της γης .

Αιγοκερος


Αιγόκερος/Αιγόκερο

Συχνά ,Αιγόκερος με Αιγόκερο απαρτίζουν μια σχέση, που χρειάζεται λίγο αναθέρμανση !
Ο Αιγόκερος ειναι κύριο ζώδιο . Αιγόκερος με Αιγόκερο λατρεύουν τις πρωτοβουλιες για νέες δραστηρίοτητες και τις ακολουθούν μεχρι την ολοκλήρωσή τους . Όσο θυμούνται που και που να γελάνε, όλα θα πάνε περίφημα

Αιγόκερος με Δίδυμους

Οταν Αιγόκερος με Δίδυμους βρεθούν στην ίδια σχεση, πρέπει να δουλέψουν σκληρά ,
για να σιγουρευτούν ότι οι ενέργειές τους κατευθύνονται προς κοινούς στόχους ,
αφου οι ατομικές τους προσεγγίσεις, μοιάζουν με την ημέρα και την νύχτα.
Ο Αιγόκερος ειναι πιο πεισματάρης , ενω ο Δίδυμος ειναι ευέλικτος .
Οι Δίδυμοι επηρεάζονται απο τον πλανήτη Ερμή, ενω ο Αιγόκερος απο τον Κρόνο .

Αιγόκερος με Λέων

Όταν Αιγόκερος με Λέων ειναι ζευγαρι , σχηματίζουν μια αμοιβαία
υποστηριζόμενη ενότητα . Ο Αιγόκερος ειναι συντηρητικός , σκληρός δουλευτής και παραδοσιακός σε εμφάνιση και μορφή . Ο Λεων ειναι πιο γοητευτικός και μαλακός στις δουλιες του, αλλά αναγνωρίζει την σκληρή δουλειά . Ο Λέων ειναι σταθερό ζώδιο ,
ενω ο Αιγόκερος κύριο .

Αιγόκερος με Ζυγό

Όταν Αιγόκερος με Ζυγό ειναι μαζί σε μια σχεση , η επιτυχία της σχέσης τους
εξαρτάται απο την ικανότητα του ζευγαριού να συμφωνήσουν σε κοινούς στόχους .
Ο Ζυγός ειναι σκεπτικός και διανοητικός και ο Αιγόκερος προτιμά να βλέπει την αξία του δύσκολου και επίπονου στόχου, που οδηγεί στην επιτυχία . Ο Ζυγός ελέγχεται
απο τον πλανητη Αφροδιτη και ο Αιγόκερος απο τον Κρόνο .

Αιγόκερος με Ιχθύες

Οταν Αιγόκερος με Ιχθύες ειναι μαζι στην ιδια σχεση , ειναι η έλξη των αντίθετων
που την διακυβεύει . Αυτή ειναι η σχέση που δυναμώνει με τον χρόνο . Αιγόκερος με Ιχθύες βασίζονται στην ομαδική εργασία και στα αμοιβαία στηρίγματα στις ανάγκες τους .
Ο Αιγόκερος ειναι γήινο ζώδιο ενω οι Ιχθύες του νερού .

Αιγόκερος με Τοξότη

Όταν Αιγόκερος με Τοξότη βρεθούν σε μια σχέση , ίσως σκεφτούν στην αρχή
οτι δεν εχουν να πουν τιποτα και δεν μπορουν να κερδίσουν τίποτα απο τον άλλον.
Ο Τοξότης μαθαίνει στον Αιγόκερο για την διασκέδαση και την περιπέτεια,
για την ελευθερία η οποία συχνά λείπει απο την ζωή του Αιγόκερου.
Ο Τοξοτης επηρεαζεται απο τον πλανητη Δια και ο Αιγοκερος απο τον Κρονο.

Αιγόκερος με Σκορπιό

Οταν Αιγόκερος με Σκορπιό ειναι στην ιδια σχεση, μπορουν να βοηθήσουν ο ένας τον αλλο να ωριμάσουν και να μάθουν την αξία μιας αγαπημένης σχέσης .
Ο Σκορπιος επηρεαζεται απο τον πλανητη Αρη και τον Πλουτωνα ,
ενω ο Αιγόκερος απο τον πλανητη Κρόνο . Ο Σκορπιος ειναι ένα σταθερό ζώδιο,
ενω ο Αιγόκερος ειναι κύριο.

Αιγόκερος με Ταύρο


Όταν Αιγόκερος με Ταύρο ειναι στην ιδια σχεση, ειναι πρακτική και ευαίσθητη .
ΑΟ Ταύρος επηρεαζεται απο την Αφροδιτη και ο Αιγόκερος απο τον Κρόνο.
Αιγόκερος με Ταύρο ειναι ζώδια της Γης , γιαυτό το ζευγαρι απολαμβάνει την ανάπτυξη
των υλικών του αγαθών . Αυτά τα ζώδια θα δουλέψουν καλά μαζί, αν ο Αιγόκερος μπορεί να φέρνει ιδέες και ο Ταύρος, μπορεί να τις κάνει να περπατήσουν .

Αιγόκερος με Παρθένο

.Αιγόκερος με Παρθένο,ειναι λογικοί και έξυπνοι και περιμένουν πολλά
απο τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους. Κανένα απο τα δυο ζώδια, ελέγχεται απο τα συναισθήματα η τις παρορμήσεις και οι δυο ειναι εξαρτημένοι και συντηρητικοί .
Ο Παρθενος επηρεαζεται απο τον Ερμη και ο Αιγόκερος απο τον Κρόνο.
Σπανια εχουν προβληματα, σαν πρακτικοί άνθρωποι, με κακεντρεχιες και υποψίες .

Λεων

Λέων με Λέων

Όταν Λέων με Λέων ειναι στη ίδια σχέση,οι άλλοι κρατανε την αναπνοή τους
και γράφουν σημειώσεις .
Το ζευγαρι στιγμιαια σχηματιστηκε απο την γοητεια του αλλου Λεοντα , κανεις τους
δεν ντραπηκε να κοινοποιησει τον θαυμασμο του για τον αλλον και να κανει την επιθυμία, πραγματικότητα . Ο βασιλιάς της ζούγκλας Λέων , σε μια σχέση με την βασίλισσα του , βρυχαζουν με ενέργεια και ενθουσιασμό, σαν γεννημένοι ηγέτες .

Λέων με Ζυγό

Όταν Λέων με Ζυγό ειναι στην ίδια σχέση, κανουν ένα συνεργατικό συνδυασμό.
Λέων με Ζυγό ,μπορουν να έχουν μια πολύ επιτυχημένη σχέση, επειδή ο καθένας τους
μπορει να εκτιμήσει και να εκμεταλλευθεί απο την συνεισφορά του άλλου .
Ο Λέων επηρεάζεται απο τον Ήλιο και ο Ζυγός απο την Αφροδίτη.

Λέων με Ιχθύες

Οταν Λέων με Ιχθύες ειναι στην ιδια σχεση , ο κάθε ένας τους απολαμβάνει
τις νέες διαστασεις που φέρνει ο άλλος, γενικά . Ο Λέοντας ειναι δυνατός
και εξωστρεφής εκ φύσεως, κάνοντας ότι του αρεσει και παίρνοντας την εξουσία
απο το περιβάλλον τους . Τα Ψάρια ειναι πιο ήσυχα και εσωστρεφή .

Λέων με Τοξότη

Όταν Λέων με Τοξότη ειναι μαζί, το αποτελεσμα μπορει να ειναι εκρηκτικό!
Λέων με Τοξότη , ειναι δυναμικά ζώδια και διψούν για ζωή..Ο Λεων ειναι το λιονταρι ,
ο βασιλιας της ζουγκλας , ενω ο Τοξότης σκοπευει ήρεμα τον στόχο του ,
νοιώθοντας ενόχληση απο τις διαφορές που χωρίζουν τις τακτικές τους .

Λέων με Σκορπιό

Όταν Λέων με Σκορπιό , ειναι μαζί σε μια σχέση, συχνά συνθέτουν μια ταλαντούχα και δυναμική ομάδα. Καταλαβαίνουν τις ανάγκες του άλλου καλά .
Ο Λεων επηρεαζεται απο τον Ηλιο , ενω ο Σκορπιός, απο τον Αρη και τον Πλούτωνα .
Λέων με Σκορπιό θέλουν να ειναι αρχηγoι ,με διαφορετικούς τρόπους
και αυτό μπορεί να αποτελέσει πηγή δυσαρέσκειας .

Λέων με Ταύρο

Όταν Λέων με Ταύρο , ειναι σε μια σχέση, συχνά κανουν μια εταιρία,
αμοιβαίου θαυμασμου . Κατανοούν ο ένας τον άλλον στις ανάγκες τους .
Ο Λέων ειναι "πιο μεγάλος, καλύτερος και πιο σπουδαίος",
η προσωποποίηση του στάτους και της πολυτέλειας .

Λέων με Παρθένο

Όταν Λέων με Παρθένο ειναι σε μια σχέση, ίσως σκεφτούν
ότι δεν έχουν τίποτα το κοινό και τιποτα να μάθουν ο ένας απο τον άλλον .
Ο Λέων επηρεάζεται απο τον Ήλιο , ενω ο Παρθενος απο τον Ερμή.

Ζυγος

Ζυγός με Ζυγό

Οταν Ζυγός με Ζυγό βρεθουν μαζι, σχηματιζουν ένα απο τα πιο ισορροπημένα
και ευχάριστα ζευγάρια ζωδίων. Η πολιτιστική τους ανησυχία και απολαυση
των κοινωνικών εκδηλώσεων, τους κανει πιο ευτυχεις
οταν μπορουν να τα μοιραζονται με καποιον άλλον .

Ζυγός με Ιχθύες

Όταν Ζυγός με Ιχθύες ειναι σε μια σχέση ειναι ένα φιλικό και καμμια φορά,
έντονο σε πάθος, ρομάντζο . Αυτοί οι δυο έχουν υψηλή συμβατότητα ;
η σχέση τους ειναι μια απολαυστική πλοήγηση . Ζυγός με Ιχθύες μπορουν να ξεπεράσουν τους καυγαδες ,γρηγορα και μόνιμα .

Ζυγός με Τοξότη

Η ένωση Ζυγός με Τοξότη ,μπορεί να ειναι ένας κρυφός παράδεισος και για του δυο τους .
Η ανακάλυψη νέων οριζόντων ειναι σημαντική και για τους δυο,
ενω η προσωπική εμπειρία, ειναι ανεκτίμητη.
Ο Ζυγός επηρεάζεται απο τον πλανήτη Αφροδίτη και ο Τοξότης απο τον Δια .
Ο Ζυγος ειναι ζωδιο του αερα και ο Τοξοτης της φωτιάς .

Ζυγός με Σκορπιό

Οταν Ζυγός με Σκορπιό ειναι σε μια σχεση, μπορει να ειναι πληρης και ερεθιστικη ,
τοσο για το πνευμα οσο και για τα συναισθήματα.
Ζυγός με Σκορπιό , ειναι υποδείγματα αφοσίωσης, στο ζευγαρι τους .
Ο Ζυγος επηρεαζεται απο την Αφροδιτη και ο Σκορπιός απο τον Αρη και τον Πλούτωνα.
Ο Ζυγός ειναι ενα ζωδιο του αερα και ο Σκορπιός του νερού .
Ο Ζυγος φερνει νεες ιδεες στην σχεση και ο Σκορπιος τις διατηρει .

Ζυγός με Ταύρο

Όταν Ζυγός με Ταύρο ,ειναι σε μια σχέση, ειναι σαν την ένωση δυο μερών,
απο το ίδιο κομμάτι . Ζυγός με Ταύρο , εκτιμούν τα συναισθήματα και τις απολαύσεις, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον, με πολλούς τρόπους . Ζυγός με Ταύρο , ελέγχονται απο την Αφροδίτη.

Ζυγός με Παρθένο

Ζυγός με Παρθένο επιδιώκουν την ασφάλεια στην σχέση τους και μοιράζονται την αγάπη για την ομορφιά και τον πολιτισμό . Ο Παρθενος εκτιμάει την διπλωματικότητα
και την χάρη του Ζυγού , ενω ο Ζυγός, μπορεί να βρει λύσεις, εκεί όπου κολλάει ο Παρθενος.
Ο Παρθενος ρωτάει " πως θα με βοηθήσει αυτό ,να πετύχω τους στόχους μου στην ζωή? " , ενω ο Ζυγός , απλά κοιτάει, ότι προκαλεί σκέψεις, ανεξάρτητα αν μπορεί
να αποφέρει κάποιο όφελος .

Ιχθυες

Ψάρια με Ψάρια

Όταν Ψάρια με Ψάρια , ειναι μαζί σε μια σχέση , ειναι η ένωση δυο πολύ ευαίσθητων
και βαθεια συναισθηματικών ατόμων.Μοιράζονται την αγάπη για το ωραίο
και την ειρηνη και η αντίθετη φορά τους στο ζώδιο, συμβολίζει την ίση συνεισφορά και των δυο στοιχείων στον κοινό σκοπό, που κάνει την ιδεατή σχέση.
Τα Ψάρια επηρεάζονται απο τον πλανήτη Δια και τον Ποσειδώνα.
Οι Ιχθυες ειναι ενα απο τα ζωδια για υπηρεσιες .

Ψάρια με Τοξότη

Όταν Ψάρια με Τοξότη βρεθούν μαζί,η σχέση τους συχνά μοιάζει με εκπλήρωση ονείρων .
Ο Τοξότης ειναι εξωστρεφής και γοητευτικός και σε μια σχεση με Ψάρια,
συχνά γίνεται ο προστάτης, του πιο εύθραυστου συντρόφου του . Ψάρια με Τοξότη ειναι και οι δυο επηρεαζόμενοι απο τον Δια. Τα Ψάρια και απο τον Ποσειδώνα.

Ψάρια με Σκορπιό

Όταν Ψάρια με Σκορπιό , βρεθούν μαζί, απολαμβανουν μια ευχάριστη παρέα.
Ο Σκορπιος επηρεαζεται απο τους πλανητες, Αρη και Πλούτωνα ,
ενω τα Ψαρια απο τον Δια και τον Ποσειδωνα. Ο Σκορπιός μπορεί να αντέξει γερά,
στην εκμεταλευση και την αντιπαλότητα , αλλά μπορεί επίσης να βγάλει αυτή την ενέργεια με φτυαριές ! Γενικά ειναι συμβατοί καθώς το νερό πάει παντού, και τους κάνει και τους δυο προσαρμοστικούς .

Ψάρια με Ταύρο

Όταν Ψάρια με Ταύρο βρεθούν μαζί,ειναι γενικά, μια θετική σχέση.
Ο Ταυρος θα βοηθήσει τα Ψάρια ,να ολοκληρώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους
Ο Ταυρος επηρεάζεται απο την Αφροδίτη και τα Ψάρια απο τον Δια και τον Ποσειδώνα. Ο Ταυρος ειναι γήινο ζώδιο ,ενω τα Ψάρια, του νερού.

Ψάρια με Παρθένο

Όταν Ψάρια με Παρθένο ειναι μαζί σε μια σχέση, γενικά ειναι καλά .
Τα δυο ζώδια, ειναι αντίθετα μεταξύ τους στον ζωδιακό κύκλο , που προσδίδει ισορροπία
και αλληλοσυμπλήρωση . Ο Παρθενος όμως, ενδιαφέρεται για τις υλικές απολαύσεις
και καμμια φορά, δεν καταλαβαίνει την απλοϊκή συμπεριφορα των Ψαριών .

Τοξοτης

Τοξότης με Τοξότη

Όταν Τοξότης με Τοξότη ειναι μαζί σε μια σχέση σχηματίζουν μια θαυμάσια ένωση ,
απο ταξιδιώτες της πραγματικής περιπέτειας .
Φιλοσοφία, συγκέντρωση και κατά καιρούς, μια ζεστή αψιμαχία,
χαρακτηρίζουν το ζευγαρι του Τοξότη με Τοξότη.
Ο Τοξότης επηρεάζεται απο τον πλανήτη Δια.
Ο Τοξότης ειναι ζώδιο της φωτιάς .Δυο φλόγες μαζί, κανουν μια μεγάλη φωτια.
Ο Τοξότης ειναι μεταβατικό ζώδιο.Η γοητευτική και συναρπαστική φύση του Τοξότη,
ειναι πολύ εύκολο να τα βρεις μαζί τους, τις περισσότερες φορές .

Τοξότης με Σκορπιό

Όταν Τοξότης με Σκορπιό ,βρεθούνε σε μια σχέση μαζί,
χρειάζεται προσεχτικά βήματα και οχι απευθείας ,
να ορμηξουνε ένας στον αλλο πριν γνωριστούν καλύτερα.
Ο Σκορπιος επηρεαζεται απο τον Αρη και τον Πλούτωνα και ο Τοξότης απο τον Δια.
Ο Σκορπιός ειναι σταθερό ζώδιο και ο Τοξότης ειναι μεταβατικό .

Τοξότης με Ταύρο

Όταν Τοξότης με Ταύρο ειναι μαζί σε μια σχέση , χρειάζονται και οι δυο τους χρόνο,
για να καταλάβουν την δυναμική ενέργεια, αυτής της σχέσης.
Ο Ταυρος ειναι τακτικός και πρακτικός , ενω ο Τοξότης , ο ακούραστος εξερευνητής.
Τοξότης με Ταύρο , επηρεάζονται απο τους πλανήτες τους ,για ομορφιά και επέκταση , ανδρική και γυναικεία ενέργεια θαυμάζοντας και αλληλοσυμπληρώνοντας
ο ένας τον άλλον. Ο Ταυρος ειναι ζώδιο της γης και ο Τοξότης της φωτιάς .

Τοξότης με Παρθενο

Οταν Τοξότης με Παρθενο ειναι μαζι, έχουν γενικά, μια ολοκληρωμένη σχέση .
Ο Παρθενος ειναι πιο πρακτικός και συγκεντρωμένος και ο Τοξότης, ειναι αιώνιος εξερευνητής . Ο Παρθενος ειναι ζώδιο που επηρεάζεται απο τον Ερμη και ο Τοξότης
απο τον Δια.Ο Ερμης αφορα την επικοινωνια και για την πλευρά του Παρθένου,
την ανάλυση .Ο Δίας αφορά την φιλοσοφια, την υψηλή μάθηση και το ταξίδι.

Σκορπιος

Σκορπιός με Σκορπιό

Όταν Σκορπιός με Σκορπιό βρεθούν μαζί, ειναι μια βίαιη καταιγίδα, εντόνου πάθους.
Αυτή η σχέση μπορεί να ειναι η συγκλονιστικοτερη εμπειρία ζωης ,
η καταστροφή για τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.
Ο Σκορπιος , επηρεαζεται απο τους πλανητες Αρη και Πλουτωνα.
Είστε πολύ καλά προσανατολισμένοι, στην ολοκλήρωση των στόχων σας
και η δυναμη που μοιραζεστε , σας κανει ενα ανικητο διδυμο!
Η αφοσίωση εγγυάται, ότι αυτή η σχέση ,θα συνεχίσει για μακρύ χρονικό διάστημα .

Σκορπιός με Ταύρο

Όταν Σκορπιός με Ταύρο, ειναι μαζί σε μια σχέση, το αποτέλεσμα ειναι
δυο αντίθετα ζώδια,στον ζωδιακό κύκλο, που όμως ενώνονται με τα δυο μισά τους .
Είναι και και οι δυο τους παθιασμένοι για τα πάντα στην ζωή. Αλληλοσυμπληρώνονται , γιατί ο Ταυρος ειναι πιο εγωιστής , ενω ο Σκορπιός , δίνει προτεραιότητα αμέσως στην ομάδα και την οικογένεια.

Σκορπιός με Παρθενο

Όταν Σκορπιός με Παρθενο ειναι μαζί, η σχέση φέρνει μαζί δυο ζώδια ,
που ειναι αντίθετα στο ζωδιακό κύκλο.Αυτό θα δώσει στην σχέση, μια καρμικη υφή .
Ο Παρθενος με τον Σκορπιό, απολαμβανουν να δουλεύουν μαζί,
για την απόκτηση αγαθών : Ο Παρθενος θέλει καθοδήγηση και ο Σκορπιός, εξουσία.
Ο Σκορπιός, ειναι καταγιστικος και εντατικός , ενω ο Παρθενος, έλκεται απο την ένταση.

Ταυρος

Ταυρος με Ταύρο

Όταν Ταυρος με Ταύρο ειναι μαζί, ειναι μια πολύ σταθερή σχέση.
IΕιναι σημαντικο γιαυτους να μαθουν να συμφωνουν και να διαφωνουν,
αναγνωριζωνοτας την αξια της σχεσης τους , για να μην ξεμαλιαζονται για ανούσια ζητήματα . Ο Ταυρος , επηρεάζεται απο τον πλανήτη Αφροδίτη.
Ο Ταυρος ειναι ζώδιο της γης .

Ταυρος με Παρθενο

Οταν Ταυρος με Παρθενο ειναι μαζί σε μια σχέση, ειναι η ένωση της απόλυτης πρακτικότητας . Ταυρος με Παρθενο ειναι λογικοί και προσγειωμένοι,καλά πειθαρχημένοι και εμμενουν στα υψηλα ιδανικα και αξίες.
Ο Ταυρος επηρεαζεται απο την Αφροδιτη , ενω ο Παρθενος απο τον Ερμή.
Δεν θα υπάρξουν πολλοί καυγαδες γα το ποιος ειναι πιο ρομαντικός και αφοσιωμένος
απο τους δυο. Ταυρος με Παρθενο ,ειναι και τα δυο ζωδια της γης.

Παρθενος

Παρθενος με Παρθενο

Όταν Παρθενος με Παρθενο ειναι μαζί, θελουν και οι δυο , να οργανώσουν την ζωή τους
σε μια εξαίσια αρμονία . Μοιράζονται μια εκλεπτυσμένη παλέτα και γούστο για σαμπάνια . Όσο δεν θα κατακρίνουν ο ένας τον άλλον, η δεν θα σπάνε τα νεύρα του άλλου,
η σχέση τους θα ειναι πλήρης, με τάση, καθημερινής βελτίωσης .
Ο Παρθενος , ειναι ζωδιο της γης , που υποδηλώνει, την πρακτική του φύση.
Ο Παρθενος ειναι μεταβλητό ζώδιο.
Προσαρμόζονται εύκολα, σε κάθε κατάσταση και σε κάθε κοινωνική συγκυρία .

Εδώ κάπου , τελειώνει η επιγραμματική αναφορά μας στις σχέσεις των ζωδίων μεταξύ τους.
Γυρίστε όλες τις σελίδες του μπλοκ για να δείτε την σχέση σας , με γονείς, αδέλφια, φίλους, εραστές , αλλά και προϊσταμένους η συνεργάτες!
Όλοι και όλα μπορεί να σας φανούν μια μερα χρησιμα , γιαυτο κρατηστε αυτο το μπλοκ στα αγαπημενα σας τωρα! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ...



Listed in Blogs By Country