Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Υδροχοος




Υδροχοος με Υδροχόο

Όταν δυο Υδροχόοι συναντιούνται σε μια σχέση συναθροίζουν τον Ανθρωπισμό τους .
Ο Υδροχοος ελέγχεται απο τους πλανήτες Κρόνο και Ουρανό .Ο Ουρανός ελέγχει δραστικά τις νέες η ριζικές αντιλήψεις .Πάντα καταλήγοντας με τις προφητικές τους ενοράσεις ,
οι Υδροχόοι διανοούμενοι μπορούν να ειναι τόσο εξτρεμιστές και εκκεντρικοί που ειναι γνωστοί σαν οι Αϊνστάιν του Ζωδιακού κύκλου.

Υδροχοος /Κριός

Όταν Κριοί και Υδροχόοι βρισκονται στην ίδια σχέση, ο συνδυασμός της διορατικότητας του Υδροχόου και της ενεργητικότητας του Κριού , γεννά ένα πολύ δημιουργικό ζευγαρι.
Οι Κριοί καθοδηγούνται απο τον Αρη και οι Υδροχόοι απο τον Κρόνο και τον Ουρανό.
Αυτοί οι 3 πλανήτες κανουν ένα κύκλο που ειναι ενδεικτικός της σχέσης Κριού /Υδροχόου
και την ικανότητα να ειναι μαζί, για να φτιάξουν νέες καταστάσεις .
Ο Ουρανός ειναι ο πλανήτης της νέας ιδέας και της δημιουργικότητας ;
απο αυτόν τον πλανήτη παιρνει ο Υδροχοος την διορατικότητά του . Μετά ο Κριός ,βάζει αυτές τις ιδέες σε πράξη και οδηγεί την δράση.Τελικά ο Κρόνος, κρατά την διαδικασία, να στοχευει την αλληλοσυμπλήρωση , ακολουθώντας μετά τον Ουρανό, την έμπνευση που ειναι αποκαλυπτική και η ενέργεια του Κριοί , κινείται σε νεα πράγματα . Οι Κριοί ειναι ζώδια της φωτιάς και οι Υδροχόοι του αέρα .Ο αέρας, δίνει ενέργεια στην φωτιά και την διατηρεί.
Όταν δουλεύουν μαζί σαν ομάδα , δεν υπαρχουν όρια στις πιθανότητες !

Υδροχοος /Καρκινος

Όταν ο καρκίνος και ο Υδροχοος συνυπάρχουν σε μια σχέση, μπορεί να να ειναι η περίπτωση μιας έλξης αντίθετων.Ο Καρκίνος εχει συναισθηματική προσέγγιση στην ζωή. Ο Υδροχοος εχει μια παράδοξη , πρωτόγνωρη προσέγγιση στα πάντα . Ενώ ο καρκίνος, μπορεί να κάθεται κλεισμένος στο καβούκι του , ο υδροχοος μπορεί να δέχεται φίλους και γνωστούς, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον.
Ο καρκίνος ειναι ελεγχόμενος απο την Σελήνη και ο υδροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό. Η σελήνη ειναι η γυναικεία ενέργεια που ακτινοβολείται στην γη και ο Κρόνος ο ψυχρός συλλέκτης ανδρικής ενέργειας . Ο Ουρανός ειναι για όλα τα παράξενα πράγματα
και τους νεωτερισμούς . Η σελήνη ειναι συναισθηματική; ασχολείται με την ανάπτυξη και την οικειοποίηση και τα δυο των οποίων ειναι απαραίτητα για τον καρκίνο.Ο Κρόνος ειναι για την σκληρή εργασία και την πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων, ενω ο Ουρανός συμβολίζει την προοδευτική σκέψη .
.Ο Καρκίνος ρωτάει "πως σου φαίνεται αυτό?" ενω ο Υδροχοος απλά συγκεντρώνεται στα ενδιαφέροντά του και ρωτάει "τι άλλα?.

Αιγόκερος και Υδροχοος


Όταν Αιγόκερος και Υδροχοος βρισκονται μαζί , ειναι η ένωση δυο ανθρώπων που προσφερουν το καλύτερο ο ένας στον άλλον.Ο Αιγόκερως εχει μια επιφυλακτική , ευαίσθητη προσέγγιση στην ζωή . Ο Υδροχοος εχει μια ακαθόριστη, οραματική προσέγγιση σχεδόν στα πάντα ! Οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι ελέγχονται απο τον Κρόνο και ο Υδροχοος και απο τον Ουρανό Ο Κρόνος ειναι μια ψυχρή , παραδοσιακή ενέργεια . Αυτός ο πλανήτης ειναι πολύ σημαντικός για την κατεύθυνση των στόχων και αφιερωμένος στην προοδευτική σκέψη .
Ο Αιγόκερος και ο Υδροχοος , συνδυάζουν τις επιρροές τους στην ανάδειξη της επαναστατικότητας του Αιγόκερου,η το κοινωνικό στάτους τους .Ο Ουρανός επιδρά σε όλως διαφορετικά και ασυνήθη πράγματα .Ο Αιγόκερος θα δείξει στον Υδροχόο ότι η ζωή βασίζεται στην οργάνωση, στην λογική και στην άνεση .
Καυγάδες μπορούν να προκύψουν λόγω της πεισματικής συμπεριφοράς και των δυο τους . Πάντως , αν καταλάβουν ότι δουλεύοντας μαζί ειναι πιο εύκολο να υλοποιήσουν τους στόχους τους όλα θα πάνε καλά .

Υδροχοος/Δίδυμοι


Όταν ένας Δίδυμος και ένας Υδροχοος γίνονται ζευγαρι , μπορούν να έχουν μια σπουδαία πνευματική σύνδεση.Ο Υδροχοος εχει ένα ενορατικό πνεύμα που έλκεται απο τον Δίδυμο,
ο οποίος πάντα εκτιμά ένα καλό πλάνο η μια ενδιαφέρουσα ιδέα και μαζί οι σύντροφοι, απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους .Καυγάδες θα μπορούσαν να υπαρχουν , αν ο Υδροχοος αμύνεται στην προσπάθεια του Δίδυμου να επιβληθεί , η αν ο Δίδυμος αισθάνεται ότι ο Υδροχοος ,ειναι πολύ πεισματάρης .
Ο Υδροχοος ελέγχεται απο τον Κρόνο και τον Ουρανό, ενω ο Δίδυμος απο τον Ερμή .
Αυτοί οι πλανήτες, συμβολίζουν την επικοινωνία και την ενόραση και συγκεκριμένα ο Υδροχοος , εχει την ικανότητα της συγκέντρωσης στο πλάνο με το οποίο ασχολείται .
Είναι και τα δυο ζώδια του αέρα .Αυτή η διπλή ιδιότητα, τροφοδοτεί διανοητικά το ζευγαρι και τους κρατά ενωμένους .

Υδροχοος/Λέων

Όταν Λέων και Υδροχοος βρισκονται μαζί σε μια σχέση,
η ενόραση του Υδροχόου και η δημιουργικότητα του Λέοντα, κανουν
τον κόσμο να τους προσέξει .
Ο Λέων επηρεάζεται απο τον ήλιο και ο Υδροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό . Αυτά τα τρια ουράνια σώματα σχηματίζουν
ένα είδος κύκλου που ειναι χαρακτηριστικός για τον δεσμό Λέοντα/Υδροχόου και την δυνατότητα να γίνουν ένα, δημιουργώντας νέες καταστάσεις .
Ο Ουρανός, ειναι ο πλανήτης των νέων ιδεών και της δημιουργικότητας ;
απο αυτόν τον πλανήτη αντλεί την ενόραση του ο Υδροχοος . Μετά, ο ήλιος δίνει ζωή και ταυτότητα, στις ιδέες τους. Τελικά, ο Κρόνος τηρεί τη διαδικασία στην πορεία της προς την τελειοποίηση , ακολουθώντας μετά απο τον Ουρανό , που εξάντλησε την ενόραση τους και τον ήλιο, που έστειλε την ενέργειά του, για νεα πράγματα . Ο Λέοντας ειναι σύμβολο της φωτιάς και ο Υδροχοος του αέρα . Ο αέρας φυσά και κρατεί ζωντανή την φωτιά ;
Μαζί απαρτίζουν ένα κύκλο ανάπτυξης και ενδυνάμωσης
και για τους δυο τους .

Υδροχοος/Ζυγός

Όταν βρεθούν μαζί ο Ζυγός και ο Υδροχοος,η ένωσή τους ενισχύει την δύναμη και την συνείδηση και των δυο συντροφων.
Αυτή η σχέση ειναι ελεύθερη και στατική. Ο Υδροχοος και ο Ζυγός, μοιράζονται την αγάπη για την τέχνη και την άρνηση στους περιορισμούς, στην ζωή τους . Ο Υδροχοος ειναι πιο πρακτικός μαθητής, ενω ο Ζυγός, αντλεί ικανοποίηση απο ένα καλό βιβλίο .
Ο Ζυγός διακατέχεται απο την επιρροή του πλανήτη Αφροδίτη και ο Υδροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό .
Αυτοί οι πλανήτες αντιπροσωπεύουν την ευχαρίστηση και την ενόραση και στην συγκεκριμένη περίπτωση του Υδροχόου, την ικανότητα της απώθησης
του αντιπάλου Γιαυτό η σχέση αυτών των δυο, δουλεύει καλά σαν ομάδα --
έχουν ικανότητες να πετυχαινουν στόχους, με διαφορετικούς τρόπους .
Και τα δυο ζώδια ειναι σύμβολα του αέρα .

Υδροχοος/Ιχθύες

Όταν Υδροχοος και Ιχθύες βρισκονται μαζί στην ίδια σχέση
ειναι η περίπτωση της αλληλοκατανόησης και της δημιουργίας .
Αυτοί οι σύντροφοι ειναι ιδεαλιστές και ατομιστές ταυτόχρονα . Τα Ψάρια "κολυμπούν", μέσα στο ονειρικό περιβάλλον τους , ενω οι Υδροχόοι οραματίζονται συνεχώς, νέες εφευρέσεις και καινοτομίες . Οι Υδροχόοι καθοδηγούνται απο τους πλανήτες, Κρόνο και Ουρανό , ενω τα Ψάρια, απο τον Δια και τον Ποσειδώνα . Ο Ουρανός επικεντρώνεται στις συμβολικές ιδέες και τις καινοτόμες πρακτικές .
Ο Κρόνος δίνει στην σχέση την ώθηση για δράση πάνω σε αυτές τις ιδέες και την ικανότητα διοργάνωσης των λεπτομερειών που θα τις υλοποιήσουν .
Ο Δίας επηρεαζει την φιλοσοφία , την διδασκαλία και την κατανόηση
και ο Ποσειδώνας την πνευματικότητα ,γιαυτό τα Ψάρια αρέσκονται στην πλήρη κατανόηση, των νέων και συναρπαστικών πραγμάτων.

Υδροχόοι/Τοξότες

Όταν αυτά τα δυο ζώδια βρεθούν μαζί, ο συνδυασμός της ενόρασης του Υδροχόου και των γνώσεων του Τοξότη , τείνουν να γίνουν ένα πολύ εφευρετικό ντουέτο, ένα πρωτοποριακό ζευγαρι .Το ζευγαρι αποφεύγει τις αντιθέσεις και ακόμα και στον ανταγωνισμό τους, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ποτέ βαρετοί !
Οι Τοξότες επηρεάζονται απο τον πλανήτη Δια
και οι Υδροχόοι , απο τον Κρόνο και τον Ουρανό .Αυτοί οι τρεις πλανήτες σχηματίζουν ένα κύκλο, που ειναι ενδεικτικός της σχέσης του Τοξότη/Υδροχόου και της ικανότητάς τους να βρεθούν μαζί ,δημιουργώντας νέες καταστάσεις .
Ο Ουρανός ειναι ο πλανήτης των νέων ιδεών και της δημιουργικότητας ;
Είναι απο αυτόν τον πλανήτη, η επιρροή του Υδροχόου για σπουδαία ενόραση.
Στην συνεχεία ο Δίας παρεμβαλεται επηρεάζοντας την υψηλή μάθηση ,την προέκταση
και την αφθονία Τελικά ο Κρόνος κρατάει την διαδικασία, στην φάση της ολοκλήρωσης
του στόχου ,ακολουθώντας μετά τον Ουρανό
που δημιούργησε την αρχική αναγκη και τον Δια που εμφύσησε την ενέργεια για κίνηση,
στα νεα πράγματα . Ο Τοξότης ειναι ζώδιο της φωτιάς ,
ενω ο Υδροχοος του αέρα .

Υδροχοος/Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός συναντιέται με ένα Υδροχόο σε μια σχέση, αναμιγνύονται διαφορετικές ανάγκες και φιλοσοφίες.Ο Σκορπιός εχει μια συναισθηματική ένταση με την οποία αντιμετωπίζει την ζωή . Ο Υδροχοος εχει μια ασυνήθιστη ιδεαλιστική άποψη του κόσμου. Όταν ο Σκορπιός μπορεί να ειναι πολύ εσωστρεφής και προτιμά να ειναι μονος του με τον σύντροφό του,
ο Υδροχοος απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο με φίλους.Ο Σκορπιός επηρεάζεται
απο τον πλανήτη Αρη και Πλούτωνα ενω ο Υδροχοος απο τον Κρόνο
και τον Ουρανό .Ο Αρης φέρνει ένα ριζικό ,επιθετικό και θαρραλέο , αρρενωπό προφιλ ενέργειας, ενω ο Πλούτωνας φωτίζει αυτές τις ιδιότητες και προσθέτει αναγέννηση
και ανακύκλωση . Ο Κρόνος προσφέρει μια ψυχρή ενέργεια και ο Ουρανός , σπρώχνει τα πάντα, στην διαφορετικότητα και την καινοτομία .
Ο Σκορπιός ειναι ζώδιο του νερού και ο Υδροχόος του αέρα. Ο Υδροχοος κινείται μέσα στην ζωή, με πλήρη διάθεση για ανακαλύψεις, ενω ο Σκορπιός ειναι πιο αναλυτικός . Ο Σκορπιός ψάχνει για τα αίτια και ο Υδροχοος για τα ερεθίσματα . Και οι δυο σύντροφοι έχουν αναγκη να μάθουν ότι ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο, διαφερει .

Υδροχοος /Ταύρος

Όταν Υδροχοος και Ταύρος, βρεθούν
στην ίδια σχέση, μπορούν να κινήσουν βουνά ;αν τα βρουν,
στο πως θα συνδυάσουν τις προσπάθειες τους. Ο Ταύρος ειναι πρακτικός, προσγειωμένος στην άποψη του για την ζωή ,ειναι σχεδόν το αντίθετο
απο τον Υδροχόο , που ειναι ανατρεπτικός, απόκοσμος, έτοιμος να πλησιάσει νοητικά ,σχεδόν τα πάντα !
Ο Ταύρος επηρεάζεται απο τον πλανήτη Αφροδίτη και ο Υδροχοος,
απο τον Κρονο και τον Ουρανό. Η Αφροδίτη ειναι ζεστή, γυναίκεια ενέργεια
και ο Κρόνος ,ψυχρός, ανδρική ενέργεια .Ο Ουρανός ειναι η πηγή της παραξενιάς και της καινοτομίας . Η Αφροδίτη σκοπεύει στην ομορφιά
, τον ρομαντισμό και την αισθησιακή ηδονή , όλα όσα διαθέτει και απολαμβάνει ο Ταύρος.

Υδροχοος /Παρθένος

Όταν ο Παρθένος έρχεται σε επαφή με τον Υδροχόο, η σχέση μοιάζει με την περίπτωση των ακραίων συμπεριφορών, όπου το καλύτερο
η το χειρότερο ειναι εξ'ισου πιθανό . Ο Παρθένος εχει ένα στυγνό, επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ζωης. Ο Υδροχοος απο την άλλη , αρνείται κάθε λογική η επιστημονική εξήγηση. Το ζευγαρι μπορεί να παρουσιάζει διαφωνίες στον τρόπο της σκέψης ; συγκλίνουν , οσο μαθαίνουν ο ένας το άλλον . Ο Παρθένος επηρεάζεται απο τον Ερμή
και ο Υροχοος απο τον Κρόνο και τον Ουρανό.Ερμής και Ουρανός, καθορίζουν τις ανδρόγυνες ενέργειες, ενω ο Κρόνος ειναι ψυχρός ,παραδοσιακής ενέργειας . , Ο Ουρανός επηρεάζει τα πάντα, όσον αφορά την έμπνευση και την καινοτομία Ο Ερμής ειναι επικοινωνιακός και στοχευει στην οργανωτικοτητα
και την αποδοτικότητα , που ειναι απαραίτητα για τον Παρθένο .
Ο Παρθένος ειναι μεταβλητό ζώδιο ,
ενω ο Υδροχοος σταθερό.Ο Υδροχοος μπορεί να ειναι παράλογος , επίμονος
και άκαμπτος .Και οι δυο τους τείνουν να επιβάλουν την άποψή τους πιεστικά όταν δουλεύουν μαζί τους στόχους τους .

15 σχόλια:

  1. υδροχοοσ-ταυροσ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αντιθετα ελκονται γιατι μπορουν να αλληλοσυμπληρωνονται...
    ο δρομος ειναι συχνα ανηφορικος και δυσκολος , αλλα βγαζει ηδονη το αποτελεσμα , αν δεσει η μαγια αναμεταξυ τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ydroxoos me to3oti
    i
    ydroxoos me ix9ui??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο υδροχοος μς ποιο ζωδιο ταιριαζει καλυτερα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι ταιραζουν με ολους , αρκει να γνωριζει ο ενας τον αλλο ...η φιλοσοφικη θεωρηση του ζωδιακου κυκλου, αρχιζει απο την αρμονια του συμπαντος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o υδροχοος παντα με τοξοτη ο καλυτερος συνδυασμος αλλος δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pistevw pws o Ydroxoos teriazei opws eipe k poio panw m tn to3oti alla k m tn Lewn!! <3<3<3;)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά, συμφωνω μεν μαζι σας ,αλλα εντουτοις θα πρεπει καποιος να διαβασειολοκληρο το ζωδιακο κυκλο του Τδροχοου , για να διαπιστωσει την σοφια αυτων που ασχοληθηκαν χιλιαδες χρονια με τα ζωδια και τις σχεσεις τους με τον ανθρωπο για να διαπιστωσει οτι τιποτα δεν ειναι αδυνατον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μονο στην πραξη μπορει κανεις να πει με σιγουρια ποια η ποιος του ταιριαζει ! Τι περιμενετε ?
    Βαλτε στο κειμενο του προφιλ σας ως αναζητηση "Υδροχοος " δηλωστε " Λεων " και ελαε να μας πιετ τις εντυπωσεις σας για να μιλαμε επι του επικτητου και οχι στον αερα ! χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ki omos ego exo sxesi 2 xronia me idroxoo kai eimai leon alla pao proti gimnasiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΕΛΚΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΦΥΕΣΤΑΤΟΙ,ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΙ,ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΩ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ..ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ,ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oi udroxooi tairiazoun me zugo,didumo ta alla 2 tou aera,alla exoun karmikh sxesh me leontes einai ta antitheta nomizw pou elkontai kai allhlosumplhronwntai..kati tetoio! psaraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή